Activiteiten binnen de vereniging

Paaseierenactie

De zaterdag voor het paasweekend is de verkoop van gewone - en chocolade-eieren in en rondom het dorp.

Vrijwilligersavond

Jaarlijks of tweejaarlijks wordt er een gezellige avond voor alle vrijwilligers binnen SV Westendorp georganiseerd, de vrijwilligers met partner worden hiervoor uitgenodigd.

Activiteit oudere jeugd

Voor de oudere jeugd wordt er jaarlijks een activiteit georganiseerd. Dit kan een discoavond, bowling of een andere activiteit zijn.

Klussendag

Er wordt minimaal één keer in het seizoen een klussendag ingepland. Op deze dag worden de leden verzocht op een aantal klussen uitvoeren. Denk aan schoonmaken van reclameborden, plaatsen van reclameborden, nieuwe netten inhangen, schoonmaken van de kleedkamers, snoeiwerkzaamheden enz.

Festiviteiten in het pinksterweekend

• Jeugdmiddag op de zaterdag voor Pinksteren,
  • Feestavond in de tent voor leden, veteranen, de club van 100 leden en donateurs,
  • Reclameborden-dwarstoernooi op tweede pinksterdag: er wordt gevoetbald op een half veld, elke ploeg bestaat uit 6 spelers, er speelt constant één dame mee. De teams zijn samengesteld door reclamebordsponsoren.

Zaalvoetbalcompetitie

In de winterstop wordt voor de pupillen een zaalvoetbalcompetitie georganiseerd. De organisatie is in handen van de KNVB.

Ledenvergadering

De jaarlijkse algemene ledenvergadering vindt plaats in het najaar. Alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden worden uitgenodigd.