Sportvereniging Westendorp

Sponsors

  • 01

Buiten Fit

Elke woensdagmorgen is er van kwart over negen tot kwart over tien een sportuur op het voetbalveld van SV Westendorp.,

Onder leiding van Anja te Mebel doen we eerst een goede warming up. Vervolgens hebben we vaak een spelelement. Daarna doen we allerlei oefeningen voor benen, armen, buik en rug. De oefeningen zijn voor de opbouw van je spieren en conditie. Ook zitten er oefeningen bij om aan je evenwicht te werken. Wanneer je het goed doet, voel je vaak de volgende dag de gebruikte spieren. De oefeningen kun je net zo fanatiek doen als je zelf wilt. Aan het eind sluiten we af met een cooling down.

Wij doen niet aan een zomer- of winterstop. Wanneer het weer het niet toelaat om op het veld te vertoeven, maken we gebruik van het afdak. Dit komt echter bijna nooit voor, want de weergoden zijn ons eigenlijk altijd goed gezind.

Ben je naar aanleiding van het bovenstaande enthousiast en nieuwsgierig geworden, kom dan gerust een keer op woensdagmorgen een kijkje nemen. Ons advies is om je sportschoenen mee te nemen, zodat je direct aan den lijve kunt ondervinden hoe fijn het is om op deze manier buiten te sporten.

We hopen je gauw een keer te zien!