Sportvereniging Westendorp

Nieuwsarchief: seizoen 2011/2012

Hier vindt u oudere nieuwsberichten, niet meer actueel maar waard om te bewaren. Kijk ook even bij de fotoalbums, die worden natuurlijk ook allemaal bewaard.

Kranteknipsels

Knipselmap (PDF 9,0 MB)

Nieuwsberichten

Afsluiting seizoen

Naast het befaamde dwars toernooi van onze club, hebben we op zaterdag nog een geweldige afsluiting van dit seizoen.

We willen dan graag met jullie voetballend afscheid nemen van dit seizoen. Dit willen we doen door met zijn allen nog een keer lekker tegen een bal aan te trappen, tijdens een onderling wedstrijdje of zelfs bij genoeg aanwezigheid, een klein toernooitje. Dit willen we doen om 17:00 uur. Zorg dat je om 16:30 uur aanwezig bent zodat wij de teams kunnen maken.

Daarna is er de kans om onder het genot van een hapje en een drankje de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen nog eens met elkaar door te nemen. En natuurlijk de anekdotes die weer kunnen worden toegevoegd aan de historie van SV Westendorp.

Dus met andere woorden KOMT ALLEN, om er een mooie slotavond van te maken. En weet je nu al zeker dat je komt, laat het mij dan even weten. BD@sportverenigingwestendorp.nl
Wij hopen op een grote opkomst.

Klussendag zaterdag 19 mei

Best lid of ouder, Het pinksterweekend komt er aan en dan is het zeer wenselijk dat bepaalde zaken in orde zijn! De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ophangen van reclameborden en verplaatsen van reclameborden
  • Schoonmaken van reclameborden
  • Nieuwe ophangconstructie bevestigen (achter een doel)
  • Ramen zemen
  • Onkruid weghalen
  • Nieuwe deuren hangen
  • Bermgras maaien

Kortom genoeg te doen op die zaterdag 19 mei 2012! Graag zouden we op jullie actieve komst rekenen.

Poster Pinksteren 2012

Feestavond en dwarstoernooi

Onze jaarlijkse feestavond is op 26 mei (zaterdag voor Pinksteren), lees hier de uitnodiging voor dit feest.

Voorafgaande hieraan is er 's middags een jeugdinstuif, ook jeugdwedstrijden en een mini-dwarstoernooi ontbreken niet.

Op Tweede Pinksterdag (28 mei) is er, evenals voorgaande jaren, weer het Dwarstoernooi 2012 (klik voor de uitnodiging) voor teams van reclamebordsponsors.


Bertie Duiverman behaalt TC3 diploma

Bertie ontvangt bosje bloemen

Trainer Bertie Duiverman heeft het diploma behaalt voor de KNVB opleiding UEFA C Trainer-Coach III. Hij nam zondag 1 april een bosje bloemen in ontvangst van secretaris Henk Berkelder. (foto: Bas te Stroet)


Paaseierenverkoop

Op zaterdag 31 maart om 9.00 uur gaat de verkoop van paaseieren van start. Tot 16.00 uur komen de leden van SV Westendorp met eieren langs de deur. De hulp van alle leden wordt verwacht!

Carnavalsvoetbaltoernooi

Voor jong en oud. Verkleed voetballen mag hoeft echter niet.
9:30 uur F en E teams (gemengd), deze spelen op ¼ veld zonder keeper 4 tegen 4
11:30 uur D en C teams (gemengd), deze spelen op ½ veld, met keeper 6 tegen 6
14:00 uur A, 1, 2, 3 en vrijwilligers (gemengd), deze spelen op ½ veld, met keeper 6 tegen 6.

Opgave met inschrijf formulier bij leider of in emmer in de kantine. Inschrijfformulieren in de kantine. Geef je allemaal op voor een gezellige voetbalmiddag.

Nieuwjaarsreceptie komt te vervallen, in plaats hiervan: "Westendorp knalt !"

Westendorp Knalt! posterOp de laatste dag van het jaar knallen wij met carbid het oude jaar uit. Op sportcomplex de Slotboom kunt u vanaf het middaguur in de verwarmde tent bij een hapje en een drankje genieten van het traditionele carbidschieten. Bekijk de flyer.


logo Bouwbedrijf Menkhorst

Nieuwe sponsor

De F-pupillen hebben een nieuwe ballensponsor: Bouwbedrijf Menkhorst uit Gaanderen. De kinderen en de leiding zijn daar natuurlijk erg blij mee!


Nu te koop in de kantine: minitenue

SV Westendorp mitenue

Een must voor elke Westendorpfan, laat zien welke club je steunt! Het minitenue is een uitgestanste foto van het tenue van SV Westendorp dubbelzijdig gedrukt op stevig geschuimd PVC. Voorzien van ophanggaatje zodat het overal is te gebruiken.

Minitenue in auto

De prijs is € 5,-. Met de aankoop ervan steun je het opknappen van de kleedkamers van je club.


Zwarte Pieten bieden zich aan

Elk jaar al ver voor vijf december komen een paar Zwarte Pieten helemaal uit Spanje op trainingskamp bij SV Westendorp. Wanneer ze dan toch hier zijn kunt u in het weekend voor Sinterklaas van hun diensten gebruik maken. Wilt u dat ze bij u langskomen, geef dit dan even door aan Jaqueline Tuenter.

Winst voor Westendorp 1 tegen NVC 1 weer live op Optimaal FM

DoelpuntElly Geurtsen deed verslag in het programma Sportlijn op 9 oktober 2011 van de winst van Westendorp op NVC op Sportcomplex de Slotboom. Live op de radio was te horen dat Westendorp won met 4-3.

Bekijk de foto's en luister hier nog eens naar de uitzending:

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering

Dinsdag 25 oktober wordt de algemene ledenvergadering gehouden, de aanvang is om 20.00 uur en er is koffie vanaf 19.30 uur. Lees hier de uitnodiging.

Sjors Varwijk van Optimaal FM
Verslaggever George Varwijk
trainer van Westendorp: Rein Kattenbelt

Westendorp 1 - Zeddam 1 live op Optimaal FM

Zondag 25 september was de wedstrijd Westendorp 1 tegen Zeddam 1 live te volgen vanaf een zonovergoten sportcomplex de Slotboom in het programma Sportlijn op Optimaal FM. Verslaggever George Varwijk deed verslag van een spannende wedstrijd. Zeddam won uiteindelijk met 2-3. Beluister de onderstaande samenvatting:


Concept wedstrijdplanning voor het 2e en 3e

Er is een wedstrijdplanning (PDF) gemaakt voor het 2e en 3e team voor het seizoen 2011/2012.

Westendorp 1 wint thuis met 2-0 van Aerdt 1

Met doelpunten door Edo Beunk en Jarno Wolsink won Westendorp 1 onder leiding van Rein Kattenbelt. "Ze hebben hun taken goed uitgevoerd, ze hebben er ontzettend veel plezier in" aldus Kattenbelt. Beluister het hele interview in het programma Sportlijn op OptimaalFM hier:

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen…

Beste voetballers en voetballiefhebbers, het is zover, het seizoen 2011/2012 gaat weer beginnen. Mark Steenbergen Buunk is leider (speler) geworden van het tweede elftal en alle nodige communicatie zal via hem lopen. Details hierover zullen nog bekend gemaakt gaan worden, evenals een afspraken lijstje voor aankomend seizoen. Dit geld dan voor de spelers van het tweede elftal.

Ook hebben we nog geen duidelijk beeld over wie er precies in het tweede komt te spelen, maar ook dat wordt in aankomende weken duidelijk. Verder wordt er vanaf 31 juli voor zowel 2e al 3e getraind op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 uur tot 21:30 uur. Graag 5 minuten van te voren op het veld.

Wie nog gaat genieten van een heerlijke vakantie wensen wij veel plezier.

Met sportgroeten,

Westendorp 1 trapt af tegen SC Doesburg 1

De eerste speeldag van het nieuwe seizoen op zondag 4 september a.s. speelt Westendorp 1 op het Sportpark aan de Oranjesingel tegen SC Doesburg 1. Gefloten wordt er door scheidsrechter B. Slotboom. De verdere wedstrijdplanning (PDF) voor dit seizoen heeft de KNVB bekend gemaakt.

Speeldagenkalender en bekerdata 2011/2012

De KNVB heeft de speeldagenkalender (PDF) en bekerdata (PDF) voor het komende seizoen gepubliceerd.

Oefenwedstrijden (update: 6 juli)

Sportvereniging Westendorp heeft weer enkele oefenwedstrijden voor het eerste elftal gepland, te weten:

  • zondag 7 augustus 2011 om 12.00 uur: Westendorp 1 - Aerdt 1 en
  • donderdag 11 augustus 2011 om 20.00 uur: Westendorp 1 - Den Dam 1
  • zondag 21 augustus 2011 om 12.00 uur: S.V.D.W. 1 - Westendorp 1

Indeling competitie seizoen 2011/2012

De nieuwe indeling is vandaag bekend gemaakt door de KNVB (PDF). Het eerste van SV Westendorp is ingedeeld in de 6e klasse C samen met Aerdt, Den Dam, Doesburg SC, Halle, Marienveld, NVC, Sint Joris, VVL, Wolfersveen, Worth Rheden en Zeddam.