Sportvereniging Westendorp

Sponsors

  • 01

Nieuwsarchief: seizoen 2017/2018

Hier vindt u oudere nieuwsberichten, niet meer actueel maar waard om te bewaren. Kijk ook even bij de fotoalbums, die worden natuurlijk ook allemaal bewaard.

Dwarstoernooi programmaboekje

Top ID Media heeft weer een mooi boekje gemaakt met het programma voor het Dwarstoernooi 2018 en foto's van het Dwarstoernooi van vorig jaar.

Klik om het boekje als PDF te downloaden (2 MB).

Walking Football Toernooi

Nederland kent steeds meer OldStars walking football-teams. Oude en nieuwe voetbalvrienden weten elkaar te vinden en spelen hun potjes. Dat inspireert, ook voor de regio Achterhoek. Het Nationaal Ouderenfonds, Achterhoek in Beweging, Menzis en De Graafschap hebben samen het plan gevat om walking football in de Achterhoek meer te stimuleren. Daarvoor organiseren zij gezamenlijk een OldStars walking football-meeting. Dit feestelijke evenement staat op woensdag 30 mei op de agenda en de Graafschap treedt op als gastheer.

Voor De Graafschap is dit het startpunt voor OldStars walking football. Zij waren er natuurlijk ook met een team. In totaal waren er zes teams die onderling potjes speelden. Onder de zes teams was een team van de ex-Oranje internationals aanwezig met o.a. Kees Kist, Sjaak Swart, Ben Wijnstekers en Ernie Brands.

SV Westendorp was met twee teams van de partij, bekijk de foto's!

Uitnodiging Dwarstoernooi 2018

S.V. Westendorp organiseert op zondag 24 juni 2018 het 31e Dwarstoernooi en nodigt u hierbij van harte uit om deel te nemen. Een deelnemend team bestaat uit 6 spelers plus eventuele wisselspelers. Er moet ten minste één dame de gehele wedstrijd meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team. Bij deelname ontvangt u tijdig het programma en de reglementen. U kunt zich inschrijven tot en met 2 juni 2018. U kunt uw team opgeven door te mailen, of te bellen.

Mail: info@deurenenkasten.nl (Pedro Teerink) of bel: 0315-298793

Wij rekenen ook deze keer op uw deelname en belangstelling om dit evenement ook dit jaar weer tot een succes te maken. Graag zien wij uw aanmelding tegemoet! (voor 2 juni 2018)

Met vriendelijke groeten, de toernooicommissie.

Vacatures binnen de vereniging

Momenteel zijn er twee vacatures: secretaris en trainer-coach. Geïnteresseerd? Stuur een sollicitatiebrief naar voorzitter@sportverenigingwestendorp.nl

Jeugdmiddag

Afgelopen zaterdag 7 april 2018 hebben wij een leuke jeugdmiddag gehad op de voetbalclub. We hadden prachtig weer en hebben hier dan ook goed gebruik van gemaakt. Ook was de hoofdtrainer van ons 1ste elftal en enkele spelers aanwezig om de kinderen nog wat voetbaltechniek bij te leren.

Wij willen alle kinderen en vrijwilligers bedanken voor deze leuke dag en hopen dit snel weer te kunnen herhalen.

Kijk hier voor de foto's »


Buitensport folder

Folder buitensport bij SV Westendorp

Bekijk hier de nieuwe folder (PDF) met alle gegevens van de buitensport mogelijkheden bij SV Westendorp:

  • Walking Football
  • het Sportieve Uur
  • de Beweegtuin
  • Jeu de Boules
  • Bootcamp

Rabobank Clubkascampagne 2018

Stem tijdens de Rabobank Clubkascampagne op onze club! Lees meer»

Nieuwe trainer voor Westendorp 1

Nieuwe bestuur SV Westendorp Nieuwe bestuur SV Westendorp Nieuwe bestuur SV Westendorp

Eric Beumer wordt de nieuwe trainer van SV Westendorps eerste team. In Varsseveld opgegroeid, voetbalde hij bij de plaatselijke club en was hij later trainer bij de jeugd van Varsseveld. Eric is niet geheel nieuw bij Westendorp want tijdens de jeugdsamenwerking met KSH uit Harreveld was hij trainer van de A, waar ook Westendorpers speelden.

Momenteel is Eric actief bij HMC’17 waar hij de JO-19 traint. Ook tijdens seizoen 2018/19 zal hij bij HMC'17 in de weer zijn. Beumer staat voor de taak om de talenten te benutten van SV Westendorp gedurende de resterende zestien competitieduels.


Foto-jaaroverzicht 2017

'Voetbalclub moet meer zijn dan voetbal', het is overleven voor Achterhoekse clubs

Lees het artikel van Omroep Gelderland.

Nieuws van het nieuwe bestuur

Beste leden, ouders en vrijwilligers

Na de afgelopen ledenvergadering is het bestuur van SV Westendorp druk geweest om een stevig fundament neer te zetten voor de toekomst. Voor nieuwe bestuursleden. Dit is ons aardig gelukt en we zijn van vier bestuursleden naar maar liefst negen bestuursleden gegaan. Dit vinden wij toch een compliment voor onze vereniging. Dat er mensen zijn die, in onze vereniging het volste vertrouwen hebben.

Bij deze willen wij graag de bestuursleden aan jullie voorstellen, dit door middel van een foto en een kleine omschrijving van hun functies en taken. Zodat jullie weten bij wie jullie moet zijn voor uw vraag, op of aanmerking.

Het dagelijks bestuur van de SV Westendorp bestaat uit de volgende personen:

Op de foto van links naar rechts:

Nieuwe bestuur SV Westendorp
Naam Functie
Bas te Stroet samenwerking HMC'17 / jeugdzaken / vicevoorzitter
Frida Scheers kantinebeheer
Rien van Bezouw secretaris
Rob Holtslag voorzitter
William Bel consul / veldcommissie / klussendag
Norbert Vinke voetbalzaken / selectieoverleg / TC / activiteiten
Sjoerd Kok penningmeester
Jurgen Gesink commerciële zaken / sponsoring
Kenrick ten Brinke (niet op de foto) Walking Football / beweegtuin / 45+ voetbal / jeu de boules

Nieuw beweegprogramma bij SV Westendorp

Beweegtuin SV Westendorp

Op woensdag 22 november begint een nieuw sport- en beweegprogramma bij SV Westendorp opgezet door Geke Schuurman.

Lees hier de folder (PDF) »


Nieuwe bestuursleden!

Na de ledenvergadering van op 9 november 2017 en informeel overleg de zaterdagavond er na bij Kulturhus de Vos is het dagelijks bestuur van SV Westendorp als volgt samengesteld: William Bel, Rien van Bezouw, Kenrick ten Brinke, Jurgen Gesink, Rob Holtslag, Sjoerd Kok, Frida Scheers, Bas te Stroet en Norbert Vinke. De functieverdeling wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ledenvergadering

Komt allen naar de ledenvergadering op 9 november 2017, aanvang 20.00 uur in de kantine.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden!
Download hier de uitnodiging (PDF) met de agenda van de vergadering.


Geer & Goor verbouwen SV Westendorp

In het tv-programma "Geer & Goor, Stevig gebouwd" verbouwen Gerard Joling en Gordon de accomodatie van SV Westendorp. Bij SV Westendorp namen twee jaar geleden vier oud-spelers het initiatief voor Walking Football, een spelvariant gericht op ouderen. Het Ouderenfonds wil meer aandacht voor het spel en zette productiemaatschppij Talpa daarom op het spoor van de club. Uitzending van 5 oktober 2017 door RTL 4. Bekijk ook de - achter de schermen - foto's.

 

Belangrijke wijzigingen tuchtzaken in het nieuwe seizoen

Vanaf het komend seizoen worden er door de KNVB een aantal belangrijke wijzigingen op het gebied van tuchtzaken ingevoerd. Lees deze PDF goed door!

Dankwoord door Peter Aal

Wat is het bijzonder dat een groep mannen in staat is zomaar vanuit het niets zaken op te pakken waar in het bedrijfsleven dagen over vergaderd moet worden“ - een dankwoord door Peter Aal over de verbouwing van de Slotboom. Lees hier de PDF.

De verbouwing in beeld!

Bekijk de foto's van de gehele verbouwing van 8 juni t/m 20 juli 2017.

Opening sportcomplex de Slotboom na vernieuwing op 20 juli 2017

Geer en Goor en het Westendorps Fanfare openen sportcomplex de Slotboom

'Dump je kids-club', of doen we het samen?

Hoe zorg je er in vredesnaam voor dat ouders en leden vrijwilligerswerk doen bij de sportclub? Of kun je maar beter betaalde krachten inhuren? Voetbalclubs gaan worstelend de zomerstop in, broedend op actie.

Artikel uit de Gelderlander, 8 juli 2017 (PDF).

Indeling seizoen 2017/18 bekend

De nieuwe indeling voor seizoen 2017/18 is bekend. SV Westendorp is ingedeeld in 5C samen met: Ajax-B, Babberich, Den Dam, Etten, Halle, Loo, NVC, ’t Peeske, Aerdt/Carvium, Stokkum, VVL, Wolfersveen en Zelhem.

Geer en Goor

Geer en GoorHet nieuwe tv-programma van Gerard Joling en Gordon op RTL 4 heet Geer & Goor Stevig Gebouwd. Met steun van het Nationaal Ouderenfonds helpen Geer en Goor in de nieuwste show bij de bouw of verbouwing van plaatsen waar ouderen graag komen. Het idee komt bij de twee zelf vandaan.

Op donderdagmiddag 8 juni waren er opnames voor dit programma bij SV Westendorp tijdens het wekelijkse Walking Football met de 60-plussers. Samen met kinderen sloopten Geer en Goor onder andere een dug-out. Ook een toilet viel ten prooi aan de slopershamer. Na wat foto's met fans van het duo vertrokken ze na een paar uur weer.

De komende weken wordt er flink verbouwd op de Slotboom om het netjes te maken voordat de eerste training van De Graafschap op 9 juli plaatsvindt. Het programma Geer & Goor Stevig Gebouwd is in de herfst te zien op RTL4.

Dwarstoernooi 2017: foto's en video

Dwarstoernooi 2017 poster

S.V. Westendorp organiseerde op Tweede Pinksterdag 5 juni 2017 het 30e Dwarstoernooi,

Bekijk hier de foto's, hier is het programma en de uitslagen als PDF.

Ouder nieuws lezen? Ga naar het nieuwsarchief