Sportvereniging Westendorp

Sponsors

 • 01

Nieuwsarchief: seizoen 2018/2019

Hier vindt u oudere nieuwsberichten, niet meer actueel maar waard om te bewaren. Kijk ook even bij de fotoalbums, die worden natuurlijk ook allemaal bewaard.

Tijdelijke trainer tot eind seizoen: Alex van Ginkel

Alex van Ginkel (links)

De in Arnhem woonachtige Alex van Ginkel (58) wordt tot het einde van dit seizoen de nieuwe trainer van Westendorp 1. Hij volgt daarmee Eric Beumer op die eind februari opstapte.

Oud-adjudant-onderofficier bij de luchtmacht van Ginkel trainde vorig jaar het eerste van SDZZ maar stopte in oktober vroegtijdig bij de Zevenaarse club. Daarvoor was hij trainer bij Westervoort 2, bij de A1 en het tweede van Jonge Kracht (Huissen) en eerder bij Eldenia, Groessen, Spero en AVW’66.

Contributie

Aan alle leden: de tweede helft van de contributie, voor het seizoen 2018/2019, wordt aan het einde van deze maand geïncasseerd.

SV Westendorp neemt deel aan Walking Football toernooi in Doetinchem

Het deelnemersveld voor het eerste ‘Achterhoekse Walking Football Toernooi’ is rond. Onder meer De Graafschap, NEC en FC Twente doen op woensdag 20 maart met een team mee aan het toernooi op de velden van vv Doetinchem.

"Ik dacht, laten we maar gewoon in het diepe springen en een toernooi organiseren", aldus Ger Melissen van de organisatie eerder over het toernooi voor oudere voetballiefhebbers op De Bezelhorst. Naast de genoemde betaald voetbalverenigingen en de thuisploeg doen ook teams van DVC’26, Varsseveld, Westendorp, DZC’68, Longa ’30, VVO en Bronkhorst mee.

Bekijk hier het programmaboekje (PDF) en natuurlijk de foto's.

Trainer Eric Beumer stapt op

Trainer Eric Beumer van Westendorp 1 heeft het besluit genomen op te stappen.

SV Westendorp zoekt per direct een hoofdtrainer om het huidige seizoen af te ronden bij ons eerste elftal uitkomend in de zondag 5e klasse. Eventueel zijn er ook mogelijkheden voor het volgende seizoen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die enthousiasme en leiderschap kan combineren. Belangstellenden kunnen contact opnemen via voetbalzaken@sportverenigingwestendorp.nl.

Nieuwjaarsreceptie

Op 13 januari a.s. zal er een wedstrijd gespeeld worden tussen een mix van onze twee voetbalelftallen. Aanvang 11.30 uur

Aansluitend is er de gelegenheid, voor alle belangstellenden, om even gezellig de afgelopen feestdagen te bespreken of vooruit te blikken op een mooi 2019.

We hopen uiteraard op een grote opkomst, graag tot ziens!!

Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie

Oudejaarsdag

Op de laatste dag van 2018 knallen we het jaar uit met carbid op de Slotboom. U bent van harte welkom!
Aansluitend kunt u vanaf 17.00 uur genieten van een stamppotbuffet bij Kulturhus de Vos.

Nieuwjaarsreceptie

Klussendag

Klussendag

Klussendag op de SV Westendorp begint altijd met een heerlijk ontbijt. Energie voor het werken is noodzakelijk en het is gezellig !!


Oud clubblad uit 1993 teruggevonden!

In 1993 toen Arnold Tuenter leider van het eerste was bestond het clubblad "Doelgericht" (klik voor PDF).

Algemene ledenvergadering

(deze tekst als PDF)

Beste leden van Sportvereniging Westendorp,

Op dinsdag 23 oktober aanstaande om 20.15 uur zal de Algemene Ledenvergadering van dit verenigingsjaar van Sportvereniging Westendorp plaatsvinden. De vergadering zal het afgelopen verenigingsjaar bespreken en daarnaast in het teken staan van de toekomstvisie. Ik wil u van harte uitnodigen deze vergadering bij te wonen die zal plaatsvinden op Sportpark de Slotboom, Doetinchemseweg 235 te Westendorp. De trainingen van het eerste en tweede elftal zullen voor de gelegenheid eerder beginnen zodat aangesloten kan worden bij de vergadering.
Meer informatie hierover via de trainers.

 1. Opening door de voorzitter.
 2. Vaststelling van de agenda.
 3. Mededelingen.
 4. Vaststelling van de notulen van de vorige algemene vergadering.
 5. Jaarverslag van de voorzitter.
 6. Jaarverslag van de secretaris.
 7. Jaarverslag van de penningmeester.
 8. Jaarverslag van de overige bestuursleden.
 9. Verslag van de kascommissie.
 10. Stemming ter vaststelling jaarstukken en verlening decharge.
 11. Vaststelling van de begroting en het beleidsplan 2018-2019.
 12. Stemming statutenwijziging.
 13. Vaststelling van de contributies.
 14. Verkiezing nieuwe bestuursleden.
 15. Verkiezing leden van de (kas)commissie.
 16. Mensen in het zonnetje zetten.
 17. Rondvraag.
 18. Sluiting.

Per 9 oktober 2018 zal het voorstel voor de statutenwijziging ter inzage liggen in de kantine van SV Westendorp. Afmeldingen, laatmeldingen en machtingen graag vooraf melden aan de secretaris (secretaris@sportverenigingwestendorp.nl)

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Namens het bestuur van S.V. Westendorp,
Christa Ebbers
Kandidaat Secretaris S.V. Westendorp

Teamfoto Samenloop voor Hoop

Klik voor vergroting!

Groepsfoto Samenloop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop

Beste sportliefhebbers,

samenloop voor hoopIn het kader van SamenLoop voor Hoop Oude IJsselstreek wil ik graag met en voor jullie "in actie" komen. Geld inzamelen voor het KWF is het doel. Dus als lid van het team Westendorp loop ik op 22 en 23 september ook mee tijdens de actie SamenLoop voor Hoop In Gendringen.

En omdat ik via Peter Aal ook een beetje fan van s.v. Westendorp ben geworden wil ik mijn kennis en kunde als sportmasseur in zetten op 1 september a.s. om op die manier nog wat extra geld bij elkaar te "sprokkelen".

Dus… ik ga op zaterdag 1 september op sportcomplex de Slotboom, van 14.00 uur tot 18.00 uur stoel- en sportmassages aanbieden, aan iedereen die 10 minuten plaats wil nemen op de massagetafel of in mijn massagestoel. Even lekker genieten van een ontspannende massage, bijvoorbeeld een nekmassage, een kuitmassage of een drukpuntenmassage. Jezelf opgeven voor de massage kan daar ter plekke.

De kosten per massage zijn in de vorm van een vrije gift en de hele opbrengst is natuurlijk bestemd voor het KWF.

Omdat er die middag vanaf 16.15 uur ook een paar wedstrijden Walking Football en 35 plus voetbal worden gespeeld is er ook de nodige actie en entertainment op het voetbalveld!

Dus geef het door en tot 1 september, ik ga ervoor!!!

Mijn slogan is: "met soepele spieren in de SamenLoop voor Hoop"!

Contributie

Aan alle leden: de eerste helft van de contributie, voor het seizoen 2018/2019, wordt aan het einde van deze maand geïncasseerd. Hieronder kunt u de contributie voor het komende seizoen zien.

Soort Bedrag per jaar
Senior € 185,00
Half spelend € 92,50
Buitensport € 180,00
Walking football € 120,00
Steunend € 30,00
Club van 100 € 20,00
Jeugd Conform HMC'17

Beleid inzake privacy en gegevensbescherming

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Sportvereniging Westendorp heeft een privacypolicy gemaakt zodat iedereen weet hoe het verenigingsbeleid op dit gebied geregeld is.

Ouder nieuws lezen? Ga naar het nieuwsarchief