Vrijwilligers

Zoals bij elke sportvereniging zijn er veel mensen nodig die wat voor de club willen doen, ofwel “vrijwilligers” ! Het is alleen dat er altijd meer nodig zijn, met name in de kantine van SV Westendorp.

Oproep

De sportclub is dringend op zoek naar vrijwilligers, die op de zondagmiddagen dat het eerste elftal thuis speelt, mee willen draaien in de kantine. Gegarandeerd een sportieve, gezellige boel en een kleine vergoeding is bespreekbaar. Jongens en meiden vanaf 16 jaar zijn ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Reacties of vragen sturen naar voorzitter Henk Berkelder.

Maar niet alleen de kantine, ook veldbeheer en nog veel meer…

Vrijwilligers zijn bij elke vereniging altijd hard nodig, ook bij Sportvereniging Westendorp !

Wat staat er tegenover?

Om het jaar wordt er een vrijwilligersfeest gehouden als dank voor de inzet. Elk jaar wordt er weer iets anders georganiseerd. Zo'n avond is inclusief drankjes en eten.

Contactinformatie van de vrijwilligers

Functie Naam Telefoon